Politika

Nemila: skup SDA koji će se dugo pamtiti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nemila: skup SDA koji će se dugo pamtiti- Pred nekoliko hiljada mještana Nemile i ovog kraja, u nedjelju, 25. septembra 2016. godine održan je do sada najposjećeniji predizborni skup Stranke demokratske akcije na kojem su predstavljeni kandidati za gradsko vijeće SDA Zenica i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

Mnogobrojni članovi i simpatizeri Stranke dali su podršku kandidatima SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore. Uvaženi profesor Mustafa Spahić- Mujki poslao je snažnu poruku glasačima da se samo u okviru sistema može djelovati i raditi, a da pojedinac sam ne može ništa učiniti za narod.

Aktuelni v.d. gradonačelnik Zenice, Selver Keleštura, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su kandidati za gradsko vijeće, a posebno kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić, osobe koje su bile dio tima rahmetli Husejina Smajlovića čija vizija nastavlja živjeti kroz razvoj grada Zenice.
U ime kandidata prisutnima se obratio Fuad Lužić koji je pozvao prisutne na Centralni predizborni skup koji će se održati u četvrtak, 29. septembra 2016. godine na Trgu Alije Izetbegovića i izrazio zahvalnost svima koji su došli da podrže kandidate za gradsko vijeće i kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića.

PRESS SLUŽBA SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno