Nesreće

Nemila: Peugeot se “zabio” u benzinsku pumpu, vozač zadobio teške povrede, prebačen u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nemila: Peugeot se “zabio” u benzinsku pumpu, vozač zadobio teške povrede, prebačen u KBZ – Zeničanin Z.T. teško je povrijeđen danas, u saobraćajci koja se dogodila u Nemili. Kako saznajemo od očevidaca, Z.T. je upravljao putničkim automobilom “Peugeot 307” (E-28-J-220), na dionici magistralnog puta M17 Zenica – Nemila – Žepče, kada je oko 13.30 izgubio kontrolu nad vozilom, te skrenuo sa magistralnog puta na plato benzinske pumpe INA Holding.

Udario je frontalno u metalni zaštitni stub konstrukcije pumpe, koji je sačuvao je opremu pumpe, ali i vjerovatno i život vozača i vozilo znatno težih posljedica, da ne udare u uređaje za točenje goriva, a potom i u sami objekat benzinske pumpe.

O svemu svjedoče fotografije koje su ustupljene portalu Zenicablog. Na vozilu je pričinjena znatna materijalna šteta, a vozač Z.T., je prošao sa teškim povredama. Ubrzo su na mjesto nesreće stigli pripadnici policijske uprave I – Zenica i ekipa Hitne pomoći, koja je povrijeđenog prebacila u Kantonalnu bolnicu Zenica. . Prema dostupnim podacima život povrijeđenog nije direktno ugrožen, ali se radi o nizu zadobijenih teških povreda.

Fotografije koje slijede su uznemirujućeg karaktera, te su djelimično “obrađene”:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno