Naše

Nedjelja: izvještaj o Foto i akciji pomoći za Edina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nedjelja: izvještaj o Foto i akciji pomoći za Edina- Dragi naši Zeničani, još uvijek imate priliku da učestvujete u humanitarnim akcijama za našeg Edina i sigurni smo da će tako biti u dogledno vrijeme. Krenuli smo jako i obzirno u ovu priču i pokazali svoje dobro srce.

Zenica je jedan od siromašnijih gradova u Bosni i Hercegovini, ali bogatstvo nije u novcu, bogatstvo je u našim plemenitim srcima. To smo dokazali 16.01.2016. kada je neformalna grupa građana mame grada Zenice organizovala akciju pod nazivom “Kolačić za Edina”. To je dan radosti za sve nas bio. Kao da je reprezentacija pobijedila u nekoj od kvalifikacionih utakmica za SP ili EP. Zenica je slavila pobjedu, humanost!

Napominjemo da su naše vrijedne, poštene majke uspjele da sakupe za samo 5 sati 17.000 KM. Mi idemo podignute glave dalje, jer ovo nije kraj sve dok se ne sakupi posljednja kovanica za Edinovo liječenje !!! Danas smo imali foto akciju i usluge nail studija Aysun, TC Džananović i zvanično je sakupljeno 401,45 KM.

Današnju foto akciju će Aysun sutra da uplati na žiro račun. Sutra sam u SZ beauty studio- Dolores Biberović, Bosanka. Ista priča kao i danas, samo druga lokacija. Druženje će trajati u periodu od 10.00 do 16.00 sati. Također će biti postavljena jedna kutija za Edina u ovom salonu tako da ćete moći svoje priloge ostavljati za našeg Edina.

Moram da napomenem da će u utorak naš Zenički frizer Hadis organizirati također humanitarnu akciju. Potrudit ćemo se da popratimo i tu akciju i sa lijepim frizurama da vas uslikamo. Još jedna akcija Zeničkog frizera koji je u usponu svoje karijere Shikki Mikkija će biti u toku sedmice, ali tačan datum ne znam. Kad budemo znali javit ćemo vam.

APELUJEM MUŠTERIJE OVIH SALONA DA SE PRIKLJUČE OVIM AKCIJAMA I TAKO POMOGNEMO NAŠEM EDINU. NE ZABORAVITE DA ZA OPERACIJU TREBA 70.000 KM.

Sadržaj u toku sedmice: ⏩18.01.SZ beauty studio- Dolores Biberović od 10 do 16.00 sati Lokacija: Bosanka ⏩19.01.Frizerski salon Hadis U periodu od 18.01. do 22.01. jedite u fast foodu Voyage Zenica i 10% od prihoda ide za humanitarnu akciju.

Ademir Malićbegović – MUSK Foto za Zenicablog

 

Više na

Posted by Zenicablog on 17. Januar 2016



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno