Zenica

Nedjelja 27. juni od 8 do 13 sati – Berza sitnih životinja na Parkingu prekoputa “buvlje” pijace

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničko udruženje sitnih životinja Zenica će održati berzu sitnih životinja 27.06.2021 godina na parkingu preko puta buvlje pijace. Berza će bit otvorena za posjetioce od 8:00 do 13:00, ulaz je slobodan.

Ako želite doživotnu ljubav nabavite sebi ljubimca. Ove godine je udruženje uzgajivača sitnih životinja “Zenica-1956” je uspjela organizovati dolazak velikog broja uzgajivača sitnih ptica pjevica i papagaja, drugih sitnih životinja, golubova, peradi fazana, paunova, gusaka i drugih ptica

U nedjelju koja prva dolazi, 27.06.2021.g. u periodu od 08,00 do 13,00 sati u blizini buvlje pijace će se održati berza, na kojoj ćete moći naći kućnog ljubimca, opremu za njih, hranu i lijekove. Sasvim sigurno ovo će biti najveća ovogodišnja berza. Na kojoj će se okupiti najveći broj ljubitelja I uzgajivača sitnih životinja.
Nakon duži niz godina zenicko udruzenje pravi berzu koja nije u sklopu izložbe. Ono što vam mi nudimo veliki parking za 150 automobila. Preko medija i internet stranica pozvali smo da nabavite sebi nešto od sitnih životinja. Pozivamo vas sve da posjetite berzu jer se nećete ni malo pokajati. Imaš prodati, bujrum. Imaš zamjeniti, bujrum. Imaš pokloniti, bujrum.
Predsjednik zeničkog udruženja Almir Muco


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno