Zenica

Navijači Čelika sa foruma SportSport.ba uzeli učešće u programu “12. igrač”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Navijači Čelika sa foruma SportSport.ba uzeli učešće u programu “12. igrač”- Navijači NK Čelik još jednom su pokazali ljubav prema svom klubu.

Naime, fizička lica sa foruma SportSport.ba pod šifrom Forumaši uzeli su učešće u programu “12. igrač” te donirali određenu svotu novca na godišnjem nivou za NK Čelik.

Povodom ovoga klub se oglasio saopštenjem za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

“Fizička lica pod šifrom Forumaši uzimaju učešće u programu “12. igrač” te su donirali 2.400 KM na godišnjem nivou za NK Čelik Zenica.

Zahvaljujemo se našim navijačima i simpatizerima koji čine ovu određenu virtuelnu zajednicu, jer svojim primjerom pokazuju da je mogućnost doprinosa klubu, koji se voli i za koji se živi, samo pitanje želje i volje. Ako su se oni uspjeli okupiti na jednoj običnoj internet platformi, a da se međusobno uopšte ne poznaju, da bi dali svoj doprinos klubu onda to dovoljno govori da svako ko ima želju i volju može doprinijeti naporima za ozdravljenje i stabilizaciju kluba. Za klub je iznimno bitno da svi djelujemo u njegovom interesu, a u skladu sa svojim mogućnostima, kako bismo ga zajedno podigli iz ove provalije. Neophodno je da u bliskoj budućnosti baš cijela Zenica stane iza svog kluba, pa od navijača i simpatizera, dijaspore, privrednika do gradskih i kantonalnih institucija. Čelik kao najveći sportski kolektiv u gradu i kantonu, te kao simbol grada mora u budućnosti biti snažan reprezent svoje Zenice i generator lijepe energije u gradu! Ko će se boriti za svoj Čelik ako neće njegova Zenica?!

U svima nama kao pojedincima mora se još više probuditi svijest, želja, volja i inat da Čelik bude ono što Zenica zaslužuje! Sigurno nam je svima velika težnja da zdrav i snažan Čelik u budućnosti bude šampion države i da ugosti evropske velikane na našem kultnom Bilinom polju! Potrebni su borba i strpljenje tako da svi zajedno idemo konkretno djelovati i ostvariti tu viziju. Idemo ispuniti zenički san!

Djelom se pokazuje ljubav za Čelik!”, stoji u saopštenju NK Čelik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno