Ostali sportovi

Nastup karatista KK “Internacional” u Banja Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastup karatista KK “Internacional” u Banja Luci – U nedjelju 25.nov.2018.održano je takmičenje u karateu za sve starosne kategorije u organizaciji karate kluba CASTRA iz Banja Luke.

Na takmičenju je učestvovalo 60 klubova sa 767 takmičara iz pet država. Karate klub  “Internacional” Zenica nastupio je sa šest takmičara u disciplinama kate i borbe. U veoma jakoj konkurenciji karatisti

kk “Internacional”  osvojili su šest medalja, četiri zlatne i dvije srebrne. Medalje su osvojili: zlatne ; Semina Keleštura,kate-kadetkinje , Alma Bečarević,kate-juniorke ,Lejla Begić, kate-seniorke, i

Muharem Keleštura, borbe;  srebrne medalje; Imad Buljić,kate-kadeti i Omar Tawakkol,borbe. Članice kk “Internacional”  Lejla Begić,  Alma Bečarević i Semina Keleštura nastupit će u reprezentativnim selekcijama Karate reprezentacije Bosne i Hercegovine na predstojećem Balkanskom prvenstvu u karateu za kadete,juniore i U-21 koje će biti održano od 30.novembra do 2.decembra 2018.god. u Dubrovniku.

Uprava Kluba čestita takmičarima na postignutim rezultatima i želi sretan put i uspješan nastup na Balkanskom šampionatu članicama kluba.

 Uprava kluba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno