Zenica

Nastavak saradnje ZZO i KCUS

Čelni ljudi Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK i Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu razgovarali su danas u Zenici o novom ugovoru za pružanju zdravstvenih usluga osiguranicima s područja Zeničko-dobojskog kantona u sarajevskom Kliničkom centru.

Produženje ugovora za 2015. godinu podrazumijeva nastavak dosadašnje dobre prakse i osiguranici sa prostora Zeničko-dobojskog kantona moći će, uz odobrenje Komisije za liječenje izvan ZDK, dobijati zdravstvene usluge u Kliničkom centru u Sarajevu.

Ovo se jednako odnosi i na osiguranike sa područja Općine Olovo, što je posebno važno za osiguranike sa ovog područja zbog geografske udaljenosti od centra kantona.

Tokom posjete dogovoreni su svi parametri produženja uspješne saradnje i Klinički centar Univerziteta u Sarajevu će, nakon rješavanja pitanja i problematike vezanih za zaključenje ugovora o pružanju zdravstvenih usluga, nastaviti da u narednoj godini pruža usluge za osiguranike sa područja Zeničko-dobojskog kantona.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi