Info

Naslijeđe i izazovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednica Udruženje za afirmaciju žene u Bosni i Hercegovini Amela Imamović-Arifović je  bila jedan od učesnika panel – diskusije koja je organizovana povodom obilježavanja 9.maja Dana Evrope. Panel diskusija je bila organizirana od strane Mreže za izgradnju mira u saradnji sa udruženjem Žene ženama pod nazivom “Naslijeđe i izazovi” u Kući ljudskih prava u Sarajevu.

Uvaženi gosti panel diskusije pored članova Mreže za izgradnju mira bili su Ivan Del Vecchio, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH, Orlando Fusko, Predstavnik Delegacije Evropske unije u BiH, Ismeta Dervoz, Majda Behrem-Stojanov,CRS/USAID projekt PRO-Budućnost, Snježana Ivančić, Asocijacija za demokratske inicijative, Zoran Ivančić, Centar za zastupanje građanskih interesa, Damir Šaćiragić, Riječi mira.

Jedna od bitnih tema o kojoj se diskutovalo je Evropska unija i Bosna i Hercegovina i Izazovi pred kojim se nalazi Evropska unija, te izvještaji govornika sa terena i kako stvari stoje sa nevladinim sektorom i koliko realno može da se učini na tom planu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno