Zenica

Naš most Zenica: Novi bazar za kreativce i radionica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na veliko zadovoljstvo Zeničanki i Zeničana UG „Naš most“ Zenica i ove godine organizira bazare kreativaca pod nazivom „Može“, a u pješačkoj zoni ul. Maršala Tita kod br. 22. Osmog marta ove godine od 09 do 17 sati biti će već drugo ovogodišnje predstavljanje naših kreativaca.

Baštineći naziv, ali i formu uličnih bazara iz Tandem projekta „Može sokak“ sa organizacijom iz Omana, nastavljamo praksu da dva puta mjesečno u toku godine, okupljamo kreativce iz Zenice i regiona kako bi se predstavili publici, ali i prodali svoje radove.

UG „Naš most“ Zenica, kroz kulturu i umjetnost, radi na socijalnom uključivanju ranjivih kategorija stanovništva, kao što su osobe sa invaliditetom, žene, osobe sa teškoćama u razvoju i djeca. Cilj nam je izložiti ali i prodati radove, kako bi smo omogućili dalji rad kroz umjetničke radionice koje vode afirmisani umjetnici.

Najavljujemo besplatne radionice namijenjene našim članovima i članicama iz različitih slikarskih vještina te prvi put i organiziranje radionica oblikovanja i vajanja od gline i drugih materijala. Radionicama ćemo obuhvatiti djecu i odrasle.

Prijave u UG „Naš most“ Zenica, email: [email protected] i na brojeve mobitela: 061176844 i 062091099.

Predsjednica UG „Naš most“ Zdena Šarić Pisker

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno