Info

Narednih dana pretežno oblačno i nestabilno vrijeme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, U poslijepodnevnim i večernjim satima rijetko malo kiše može pasti u zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u Hercegovini jugo u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i dva, na jugu zemlje do sedam stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15, na jugu zemlje do 19 stepeni.

U utorak, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a na području Hercegovine jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između nula i pet, na jugu do devet stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stepeni.

U srijedu, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima širom zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i sedam, na jugu do deset stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15 stepeni.

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Povremeno sa slabim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini vjetar jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između jedan i pet, na jugu zemlje do sedam stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15, na jugu zemlje do 17 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno