Posuđeno

Napadi pasa lutalica: još jedna Zeničanka u bolnici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svaki dan ulicom Juraja Neidhardta vodim unuku u obdanište. Sreća u nesreći je da se ovo dogodilo u 13:00 sati i da unuka nije bila sa mnom.Cijeli svoj život sam provela sa psima, koje smo držali ispred kuče ili u kuči i nikada se nisam plašila pasa. Međutim, od jučer više nije tako. Kretala sam se ulicom i odjednom čula lavež pasa sa druge strane žive ograde. Dva su psa istrčala na ulicu i krenula prema meni.

Stajala sam mirno očekujući da će prestati lajati kada mi se približe i vide da ne reagujem, međutim, crnom psu je jedini cilj bio moja ljeva noga, koju je počeo gristi. Od straha sam se ukočila i počela vrištati. Iz dvorišta je istrčao komšija i uspio ih otjerati. Na urgentnom odjelu u bolnici su mi rekli da sam bolje prošla što nisam čupala i otimala nogu, 3-4 puta me je ugrizao. Mjesto ugriza liči na faširano meso. Mada su sve ulice u Zenici puna pasa, sigurno više neču unuku voditi u obdanište, ulicom Juraja Neidhardta.

A vas koji morate prolaziti tom ulicom, upozoravam da se pazite crnog psa. Krajnje je vrijeme da opština riješi ovaj problem sa psima na ulicama.

Č.B. (64) 

hida01

stop-ugrizu



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno