Info

Nakon Sarajeva i Tuzle, “Traumjobagentura” i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon Sarajeva i Tuzle, “Traumjobagentura” i u Zenici- Proteklih nekoliko dana Zenicu, Tuzlu i Sarajevo posjetila je ekipa agencije “Traumjobagentur”.

Radi se o njemačkoj agenciji koja postoji već 6 godina, s ciljem zapošljavanja u Njemačkoj, a koja je posljednjih godinu dana proširila svoj radi i na zemlje Balkana. Naime agencija radi na uspostavljanju veza sa Vladom Njemačke i klinikama u Njemačkoj s jedne, i osobama sa Balkana koje žele raditi u Njemačkoj s druge strane.

Na čelu agencije su Julia Paschenko i Azra Piljug, dvije vrijedne dame koje srdačno dočekaju svakog kandidata i do najsitnijeg detalja objasne trenutnu situaciju i sve uslove za budući boravak i zapošljavanje u Njemačkoj.

Veliki broj kandidata ostane u šoku kada shvati da je procedura potpuno besplatna, te da agencija radi dikretno povezana sa Vladom Njemačke te najboljim klinikama u Njemačkoj, koje pružaju najbolje uslove rada.

Svoj rad članice agencije zasnivaju sa ciljem da vrijednim i poštenim osobama priušte pravu priliku za zapošljavanje poštujući sve uslove i zakone koji vladaju u Njemačkoj. S tim u vezi, potrebno je svega 5-8 sedmica od momenta prijave, da osobe dobiju priliku, smještaj i posao u Njemačkoj.

Prvih dva mjeseca agencija obezbjedjuje besplatan smjestaj kandidatima i brine se o njima, pruža svaki vid zaštite i potpore – kazala nam je vlasnica Julia Paschenko.

Imala sam u svojoj porodici priliku da osjetim kako se kandidati susreću sa raznim problemima prilikom zapošljavanja u Njemačkoj i željela sam da prvenstveno pomognem svakome ko želi doći i raditi u Njemačkoj. Poznavala sam od ranije Juliju i rekla joj da postoje osobe koje svoj život i posao žele nastaviti u Njemačkoj, ali da im nedostaje neko ko bi ih lijepo usmjerio da do svog cilja dođu. Tako se i rodila ideja koja na obostrano zadovoljstvo traje već godinu dana – rekla nam je Azra Piljug.

Do sada je kroz agenciju prošlo preko 150 kandidata iz BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova, a kako je prijem i upoznavanje kandidata prošao u Zenici mozete pogledati na slikama i videu koji smo spremili za vas.

Više o agenciji možete vidjeti na FB grupi “Traumjobagentur.de”.

TRAUMJOBAGENTURA je pouzdani i provjereni partner sa dugogodisnjim iskustvom kada je u pitanju regrutovanje medicinara sa zapadnog Balkana. Nasa Agentura je specijalizirana za savjetovanje i zapošljavanje osoblja iz oblasti medicine! PROVJERENI, POUZDANI, USPJEŠNI I SIGURNI su riječi koje nas najbolje opisuju. Sve usluge, savjetovanje i ubrzani proces nostrifikacije, za naše kandidate su besplatni i što je najbitnije  nema skrivenih troskova!!!

Na razgovor su dobro dosli svi kandidati iz medicinske oblasti!

Imate diplomu srednje medicinske škole?

*Položen državni ispit;

*Certifikat Njemačkog jezika na nivou B1/B2 (ili ste u procesu učenja)

*Želju da započnete posao u SR Njemačkoj;

*Da pronađete najboljeg poslodavca;

*Želite mjesečna primanja prema tarifnom ugovoru;

TRAUMJOBAGENTUR Duisburg POTPUNO BESPLATNO ZA VAS ĆE

-Pronaći radno mjesto prema vašim željama u najboljim klinikama Sjeverne Rajne Vestfalije;

-Obezbjediti pomoć i ubrzan proces dobijanja Njemaćke vize;

-Obezbjediti i platiti stan tokom prva dva mjeseca boravka;

-Obezbjediti podršku i pratiti do konačne nostrifikacije diplome;

-Kontinuirano pratiti i pomagati u procesu integracije u prvih 6 mjeseci vašeg boravka;

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno