Politika

Nakon dva mjeseca: 37. sjednica Gradskog vijeća zakazana za naredni petak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon dva mjeseca: 37. sjednica Gradskog vijeća zakazana za naredni petak- U petak, 6. oktobra, zakazana je 37. sjednica Gradskog vijeća Zenica.

Na predloženom dnevnom redu nalazi se 12 tačaka, a među njima su Izvještaj o izvršenju Budžeta Grada Zenica za period januar-juni 2023. godine, Prijedlog Odluke o prodaji gradskog građevinskog zemljišta putem neposredne pogodbe, radi oblikovanja građevinske čestice te Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa za uplanjenje izgrađenog javnog puta Seoci – skretanje za Radinoviće.

Vijećnici će razmatrati Prijedlog Odluke o načinu i uslovima povjeravanja i organizovanja javnog prijevoza putnika u linijskom cestovnom prijevozu na teritoriji grada Zenica, zatim Prijedlog Odluke o usvajanju liste potencijalnih projekata javno-privatnog partnerstva za period 2023. – 2025. godina, kao i Nacrt Odluke o radnom vremenu.

Također će se izjasniti i o Prijedlogu Odluke o utvrđivanju naknade u vezi sa radom i angažmanom u savjetima mjesnih zajednica Grada Zenica za 2023. godinu i Prijedlogu za razrješenje predsjednice Gradske izborne komisije na lični zahtjev.

Materijali za predloženi dnevni red su dostupni na web stranici Grada Zenica i mogu se preuzeti putem linka: http://www.zenica.ba/gradska-uprava/vijece-grada-zenica/sjednice-gradskog-vijeca/.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno