Biznis

Najpoželjniji poslodavac: Ispuni anketu i osvoji nagradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Glasajte za Najpoželjnije poslodavce 2015. u BiH! U toku je veliko istraživanje „Najpoželjniji poslodavac 2015. godine“ koje će nam dati odgovor na pitanje ko su poslodavci za koje bi građani Bosne i Hercegovine željeli raditi u 2015. godini.

Istraživanje već devetu godinu zaredom provodi kompanija Kolektiv d.o.o./portal Posao.ba putem online ankete, te će se i ove godine rezultati temeljiti isključivo na percepciji bh. građana i otkriti u kojim kompanijama oni vide perspektivu i moguću uspješnu karijeru. U svakom trenutku možete glasati za poslodavce a sve što je potrebno jeste da odaberete kompanije, te naznačite zašto upravo one zaslužuju naziv najpoželjnije. Razlozi mogu biti različiti. To može biti visina plate, sigurnost posla, odnos prema zaposlenicima, mogućnost napredovanja u kompaniji ili nešto drugo. Sudjelovanjem u istraživanju dajete svoj doprinos u prepoznavanju kompanija u BiH koje se brinu za svoje zaposlenike, a imate i priliku da osvojite vrijedne nagrade!

Ispuni anketu i osvoji nagradu!

Svi učesnici u istraživanju Najpoželjniji poslodavac 2015. godine mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada kao što je MultiReader Stream Prestigio 5574!  
Da bi ste postali učesnik nagradne igre, sve što je potrebno jeste ispuniti anketu na linku www.posao.ba/#!thebestemployer . Nagradna igra traje do 31. marta 2015. godine.

O projektu “Najpoželjniji poslodavac”

Cilj projekta „Najpoželjniji poslodavac“ jeste odati priznanje poslodavcima koji brinu o zaposlenima te nude dobre uvjete za rad, razvoj i edukaciju. Na ovaj način se kompanije dodatno motiviraju da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima a ujedno se unapređuje imidž privatnog sektora kao poslodavca.

Riječ je o projektu koji je od izuzetnog značaja u poslovnom svijetu BiH, koji na svojoj ceremoniji svake godine okuplja više od 100 vlasnika i direktora kompanija, HR i marketing menadžera, te najvažnije predstavnike političkog i privrednog života u BiH. Na dan 24. aprila 2015. godine organizovat će se svečana ceremonija dodjele priznanja na kojoj će se javnost obavijestiti o poretku kompanija, te nagraditi kompanije znakom “Najpoželjniji poslodavac” koji mogu koristiti uz svoje ime u svim načinima predstavljanja.

Generalni medijski pokrovitelji projekta su: TV1, Radio Sarajevo, Business Magazine i Klix.ba. Pogledajte više informacija o projektu i listu prošlogodišnjih najpoželjnijih poslodavaca na web stranici www.poslodavac.ba .

55720



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno