Biznis

Modna revija agencije Fashion

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Modna revija FASHION NIGHT OUT – Fashion tour – AUTUMN 2015 – Modna agencija FASHION iz Zenice još jednom je pokazala kako je desetogodišnje iskustvo u radu u svim segmentima modelinga uklonilo baš sve produkcijske i organizacijske barijere.T ako je Fashion tim proteklih dana organizirao modnu reviju povodom 8. Marta u Shopping centru WISA Sarajevo. Tim manekena, muzičkih i svjetlosnih tehničara, organizatora , stiliste itd.. uputio se u Sarajevo i realizirao veliki modni spektakl kako bi dugogodišnjem klijentu pripremio samo najbolje i opravdao ukazano povjerenje.
Fantastićni modeli brendova TOM TAILOR, VIP FASHION, MODERNA, ESTILO I AZEL FRANCE savršeno su pristajali top modelima modne agaencije FASHION i FASHION AKADEMIJE BiH, te je mnogobrojna publika svaki izlazak na pistu pozdravila gromoglasnim aplauzom. Zanimljivo je i to da je za ovu priliku atrijum WISA pretvoren u pistu što je dodatno uputpunilo cijeli koncept. Haris Hasanica direktor Modne agencije Fashion i modni fotograf, na licu mjesta sa svojim modelima izveo je i foto performans što je dodatno zagrijalo odličnu atmosferu. Tim vizažista LSC Cosmetics sa svojim brendom ORKIDE uljepšao je modele FASHION. Nakon poziranja, druženja i uspješno odradženog posla modeli i organizatori uživali su na after partyu u LIBERTASU.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno