Ostali sportovi

Najbolji bh. atletičari startuju s nastupima

Najbolji bh. atletičari startuju s nastupima
Najbolji bh. atletičari startuju s nastupima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji bh. atletičari startuju s nastupima- Najbolji bosanskohercegovački atletičari nakon duže pauze krajem aprila i počekom maju počinju s prvim nastupima na međunarodnim takmičenjima.

Bacač koplja Dejan Mileusnić 25. aprila će nastupiti na mitingu u Dohi. Nakon toga ga očekuje još nekoliko domaćih i međunarodnih takmičenja gdje će pokušati ispuniti normu za evropsko prvenstvo u Amsterdamu i olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Bacač kugle Kemal Mešić, nakon što je propustio svjetsko prvenstvo u Pekingu zbog povrede, uspješno se oporavio. Trenutno trenira u Americi, a nastup će imati u maju.

Hamza Alić je, po riječima selektora Krehmića, dobro odradio proljetne pripreme u Makarskoj, a njegov prvi nastup se može očekivati u maju.

Naš treći bacač kugle Mesud Pezer, koji oporavio se od povrede nožnog prsta, prije nastupa u Amsterdamu pripremat će se u američkom kampu.

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka svoj prvi nastup ove sezone će imati u maju. Nakon perioda provedenog u Bosni i Hercegovini, nedavno je otputovao u italijansku Modenu, a nakon toga se prebacio u Veronu gdje će se pripremati sa svojim trenerom Giannijem Ghidinijem za izazove koji ga očekuju u predstojećem periodu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno