fbpx
Kultura

NAJAVLJUJEMO: pomocija knjige “Huzur” Martine Mlinarević Sopta – utorak 15. januar u 18:00 sati Multiplex “Ekran”

NAJAVLJUJEMO: pomocija knjige “Huzur” Martine Mlinarević Sopta – utorak 15. januar u 18:00 sati Multiplex “Ekran”  – Dragi naši, sa velikim zadovoljstvom najavljujemo promociju knjige “Huzur” Martine Mlinarević Sopta, koja će se održati u utorak, 15. januara s početkom u 18:00 sati u Multiplexu “Ekran” Zenica.

Radujemo se vašem dolasku i ugodnom književnom druženju.

Huzur – predstavlja mir u svim dimenzijama ljudskog života. Huzurlu insan je ispunjen čovjek, spokojan, emotivno i tjelesno zdrav. Onaj koji je spoznao da materijalno nije odrednica vrijednosti, koji je proniknuo u srž duhovnosti, zavolio sebe, svoje unutarnje ja i stvorio apsolutnu ravnotežu u svom mikrosvijetu. Huzur kao ravnoteža duše, osjećanja, ravnoteža želja i stvarnosti, mašte i realnosti. Huzur kao iskonska i jedina sreća, jer čovjek može biti miran iako nije sretan, ali ne može biti sretan ako nije miran.

Više na OVOM LINKU

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010