Rekreacija

NAJAVA: VEDROVA ekspedicija na najviši vrh Balkana Musalu (2925 m/nv)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovom prilikom Vas u ime Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma Vedro iz Zenice pozivamo da budete dio prve Vedrove ekspedicije na najviši vrh Balkana Musalu (2925 m/nv), koja će se organizovati krajem avgusta, odnosno 25.-28.08. Musala je najviši vrh u Bugarskoj i na Balkanu, a nalazi se na planini Rili (ujedno istoimeni nacionalni park), u jugozapadnom dijelu Bugarske.

Naime, Udruženje od svog osnivanja 2013 godine, pa do danas nastoji svojim članovima ali i ostalim simpatizerima pružiti neke nove avanture. Jedna od takvih avantura jeste i ekspedicija na Musalu.

Ovo je prvi put da Vedro organizuje ekspediciju za najviši vrh Balkana, zbog čega Vas pozivamo da budete dio ove naše ekspedicije. Ekspedicija će biti prilagođena svima i predstavljat će spoj šetnje, uživanja u jezeru, vožnje gondolom, planinarenja, te turističke posjete Sofiji.

Detaljan plan putovanja možete pročitati na našoj FB stranici i eventu. U slučaju dodatnih informacija tu smo za vas putem instagrama i FB profila, a i na dežurama utorkom i četvrtkom, u periodu od 18:00-20:00 sati, u prostorijama Udruženja, Centar za mlade.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno