Zabava

Najava: Večeras Drugi Alfa kids party na Trgu Alije Izetbegovića, pogledajte sa kojim sadržajima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras se održava II „Alfa kids party“ na Trgu Alije Izetbegovića od ASA banke do Kamenog mosta.

18,00 h – Okupljanje učesnika na Trgu Alije Izetbegovića, postavljanje šatora i opreme
19,00 h – Zabavni program u kojem će učestvovati plesni klub Akademija Victory iz Zenice, djeca iz JU Dom i porodica Zenica, djeca članova kluba, a učešće sigurno uzeti i djeca građana Zenice koja budu prisustvovala manifestaciji
22,00 h – Završetak programa i ispraćaj gostiju

Prošle godine (08.07.) održan je I „Alfa kids party“ na parking prostoru Kamberovića polja na kojem je učestvovalo desetine djece i nekoliko stotina posmatrača.

Tokom održavanja II „Alfa kids party“ članovi Alfa Romeo Kluba Zenica će pored gore navedenog programa u pješačkoj zoni biti parkirana vozila i napraviće noćnu izložbu vozila Alfa Romeo na sličan način kao što to radili i prilikom proteklih sedam godišnjih skupova koji se već tradicionalno održavaju u septembru u našem Gradu.

Članovi Alfa Romeo kluba Zenica su od svojih sredstava i od sponzora obezbjedili besplatnu podjelu sokova i slatkiša za djecu učesnike i posmatrače II „Alfa kids partyja“.

Alfa Romeo Club Zenica Predsjednik kluba Muhedin Fejzić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno