Zabava

“Ja sam medo, a zovu me Brunda” – otkrijete čaroliju dječije bojanke koja oživljava maštu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ja sam medo, a zovu me Brunda” – otkrijete čaroliju dječije bojanke koja oživljava maštu!

U svijetu bezgranične dječije mašte, omiljeni likovi zauvijek imaju svoje mjesto – Medo Brunda i “Pjesma o Medi” donijeli su neizmjernu radost i osvojili srca naših mališana, a sada nas pozivaju u novu avanturu!

Sibel Kids dječija bojanka “Ja sam medo, a zovu me Brunda” vodi nas u čarobni svijet boja uz beskrajnu zabavu i pregršt kreativnosti. Svaka stranica bojanke oživljava priču o Medi Brundi i njegovim pustolovinama.

Djeca će biti oduševljena njegovim šarmom i veselim prijateljima koji će  postati šabloni za naše male umjetnike, pružajući im prostor da se izraze i stvaraju vlastite priče.

Kroz pjesmice i Brundine riječi, djeca će se vrlo brzo upoznati s njim i saznati šta najviše voli. Ilustracije i zadaci su pažljivo i s ljubavlju odabrani i oslikani. Potiču razvoj motoričkih vještina, međusobnu interakciju, razgovor i dijeljenje emocija, stvarajući snažnu vezu između djece i roditelja.

“Iza našeg kreativnog tima stoje sjajni rezultati u audio i video produkciji za djecu. Tristo dvadeset miliona pregleda na Sibel Kids Channel, naših vlastitih animiranih radova svjedoče o našem umijeću u radu s najmlađima”, ističe autor bojanke Admir Đulančić.

Bojanku “Ja sam medo, a zovu me Brunda” potražite na kioscima, prodavnicama, Tropik Gifts and Games radnjama ili putem web shop-a:
www.tropik.ba i www.sibelkids.ba

Vrijeme je da upoznate šarmantnog Medu Brundu i obojite svijet vaše djece najveselijim bojama!Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno