Rukomet

Najava utakmice: RK “Čelik” – RK “Sloboda”

Najava utakmice: RK “Čelik” – RK “Sloboda” – “Rukometaši zeničkog Čelika ovog vikenda igraju posljednju domaću utakmicu u jesenjem dijelu prvenstva u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Sjever u sezoni 2017./2018.

Nakon svih turbulencija i neizvjesnosti oko početka takmičenja, zahvaljujući prije svega odlučnosti i istrajnosti nekoliko ljubitelja ovog sporta koji nisu dozvolili da se rukometni klub “Čelik” ugasi najavljujemo utakmicu desetog kola u kojoj naši mladi momci na čelu sa trenerom Rizvanović Seldinom dočekuju rukometni klub “Sloboda” iz Tuzle.

Utakmica će se odigrati u subotu sa početkom u 19:00 sati u gradskoj areni “Husejin Smajlović”.Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere, ljubitelje rukometa i navijače da svojim prisustvom i podrškom pomognu našim momcima da ostvare novu pobjedu.”

“Također, na ovoj utakmici će ponovo biti postavljena kutija za liječenje našeg bivšeg igrača Imamović Zemira, i s tim u vezi pozivamo sve dobre ljude da se odazovu našem pozivu i pruže podršku u liječenju našeg Zemira”.

UO RK Čelik Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem