Rekreacija

NAJAVA: Travnik futsal kup

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: Travnik futsal kup- Nakon više od 20 godina futsal turnir se vraća u Travnik i na gradsko rukometno igralište.

Naime, od 29.07. do 08.08.2023. godine u Travniku će se odigrati Travnik futsal kup a organizator je pripremio odlične uvjete za igru i odličan nagradni fond od 8.000 KM.

Najveći “krivci” za povratak futsala u Travnik su Općina Travnik – Kenan Dautović  načelnik Općine Travnik , te organizator Udruženje Fabrika dobrih ideja.

“Općina Travnik je uložila značajna novčana sredstva u renoviranje tribina i terena rukometnog igrališta na kojem će se odigrati ovaj turnir, a Fabrika dobrih ideja je izvršila sve potrebne organizacione radnje . Ovaj događaj će biti prvi sportski događaj na renoviranom igralištu, te će ekipe koje se prijave na turnir, imati priliku da prve zaigraju na potpuno novoj podlozi, a gledaoci da sjede na novim tribinama i na novim stolicama, koje su kupljene u akciji “Za stolicu izdvoji, rukometno u plavo oboji”. Uz to, igralište će biti osvijetljeno, te će publika moći da uživa u noćnim utakmicama,” naglasili su organizatori turnira.

Prijave se mogu izvršiti do 25.07.2023. godine (062/061-455 | Dado) a izvlačenje grupa je zakazano za 27.07.2023. godine. Kotizacija po ekipi iznosi: 200 KM.

ENI news



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno