Rukomet

NAJAVA: RK Čelik u petak protiv RK Bosna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: RK Čelik u petak protiv RK Bosna- RK ČELIK U PETAK PROTIV RK BOSNE

• Utakmica se igra u petak, 23. septembra u Gradskoj areni Husejin Smajlović

Narednog vikenda počinje nova prvenstvena sezona u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH. U prvom kolu RK Čelik je domaćin ekipi Bosne iz Tešnja, a utakmica se igra u petak, 23. septembra u 20 sati u Gradskoj areni Husejin Smajlović.

– Zdravstveni bilten naše ekipe je dobar, kao i raspoloženje u timu. Sastav naše ekipe ću objaviti u petak, pred samu utakmicu. Očekujem dobru utakmicu na startu prvenstva i našu pobjedu protiv solidne ekipe Bosne iz Tešnja, koju sam u nekoliko navrata trenirao i koju izuzetno cijenim – izjavio je trener Čelika Ljubomir Miki Filipović.

Za sastav 16 rukometaša RK Čelika koji će u petak uveče igrati protiv RK Bosne konkuriše 22 igrača, među kojima i njih pet mlađih igrača do 16 godina a potiču iz vlastitog Čelikovog podmlatka.

Iz Uprave RK Čelika pozivaju ljubitelje rukometa da u petak uveče dođu u što većem broju u Gradsku arenu, uživaju u rukometu i podrže svoj RK Čelik na startu nove prvenstvene sezone.

– Garantujemo dobru utakmicu i lijepih 60 minuta uz RK Čelik. Nemojte propustiti da dođete na utakmicu i uživate u dobrom rukometu i našoj pobjedi! – izjavio je novi kapiten RK Čelika, popularni golman Mevludin Čehajić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno