Zenica

NAJAVA: “Proljetne igre Klopče”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje žena “Stijene” poziva sve građane da uveličaju obilježavanje druge po redu sportsko-zabavne manifestacije “Proljetne igre Klopče” koja će biti održana sutra, u subotu 25. maja, ispred Društvenog doma u Klopču na adresi Hadžije Mazića put bb, sa početkom u 12 sati.

Proljetne igre će uključiti cjelodnevni program koji će se zasnivati na takmičenju između majki i djece u raznim zabavnim igrama kao što su skakanje u vrećama, povlačenje užeta, nošenje štafete, nabacivanje karike i slično.

Igre će okupiti takmičarske timove koji će se međusobno nadmetati u nekoliko kategorija.

Ove godine u takmičenju će sudjelovati i djeca bez roditeljskog staranja iz javne ustanove “Dom-porodica” Zenica, čime “Stijene” i uprava Doma nastoje podstaći inkluziju ove djece u društvo.

“Proljetne igre Klopče” će započeti u 12 sati, a ova manifestacija će uključiti cjelodnevno druženje. Po završetku takmičenja učesnika/ca će biti upriličen i zabavni program za djecu uz klovna i animatore, nastupi folklornih sekcija te muzički program.

Ovaj događaj su podržali Grad Zenica, Lokalna fondacija Zenica i Mjesna zajednica Klopče, te brojni sponzori koji su obezbijedili nagrade za takmičare i pobjednički tim.

Svi ste dobrodošli da sudjelujete u ovom zabavnom danu ispred Društvenog doma Klopče.

Snimak sa prošlogodišnje manifestacije:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno