Biznis

NAJAVA: Pepper&Mint – na dan otvaranja 20% popusta na sve artikle!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi naši sugrađani, Konačno je došlo vrijeme da vam predstavimo Pepper&Mint – butik koji će unijeti novu svježinu u naš grad! Oduvijek smo sanjali o mjestu gdje se udobnost susreće s elegancijom, gdje trendovi oblikuju stil, a svaki komad odjeće priča svoju priču. S ponosom vam predstavljamo Pepper&Mint – mjesto gdje se vaša modna vizija ostvaruje!

Naša kolekcija odjeće nije samo skup trendova; to je spoj pažljivo odabranih komada koji odražavaju našu ljubav prema modi i udobnosti. Bez obzira jeste li u potrazi za savršenom haljinom za posebnu prigodu, udobnim komadom za svakodnevne avanture ili statement dodatkom koji će upotpuniti vašu kombinaciju, Pepper&Mint ima nešto za svakoga.

Da bismo obilježili naše otvorenje na poseban način, odlučili smo ponuditi popust od 20% na sve artikle na dan otvaranja! Stoga, pridružite nam se u ponedjeljak, 29.04. od 09 do 21h, na adresi Mehmedalije Tarabara 11 i istražite našu kolekciju po povoljnim cijenama.

Pepper&Mint nije samo butik; to je mjesto gdje se susreću ljubitelji mode i gdje svaki posjetitelj postaje dio naše priče. Stoga, dođite, istražite, opustite se i uživajte u novom iskustvu kupovine koje nudi Pepper&Mint.

Vidimo se na našem otvorenju – budite dio našeg prvog koraka u modnom svijetu Pepper&Mint-a!

S ljubavlju, Vaš Pepper&Mint tim



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno