Košarka

NAJAVA: Nova utakmica KK Jumper- sadržaj za najmlađe i cijelu porodicu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: Nova utakmica KK Jumper- sadržaj za najmlađe i cijelu porodicu!- Veliki Spektakl Danas u 16:00: Utakmica Drugog Kola Prvenstva BiH za Žene u Košarci KK”Jumper” Zenica-ŽKK” RMU Banović”Banovići.

Danas će ljubitelji košarke biti počašćeni pravim sportskim i zabavnim događajem.

U 16:00 sati očekuje nas uzbuđenje drugog kola Prvenstva BiH za žene u košarci. Ali to nije sve! Organizatori su pripremili pravu poslasticu za sve prisutne. Na utakmici će nas zabavljati maskote, a za najmlađe gledatelje pripremljeni su posebni pokloni kako bi im ovaj dan ostao u dugom i lijepom sjećanju.

Kao posebna atrakcija, tokom poluvremena glavne utakmice, očekuje nas revijalni nastup predpionirki. Mlade talentirane košarkašice pokazat će svoje vještine i svakako zaslužuju vašu podršku i aplauz. Pozivamo sve ljubitelje sporta, obitelji s djecom i one koji žele provesti kvalitetno popodne uz dobru košarku da dođu i podrže naše sportašice.

Očekuje vas dan ispunjen zabavom, veseljem i, naravno, vrhunskom košarkom! Ne propustite ovaj sportski događaj godine! Vidimo se u Areni!

KK Jumper



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno