Nogomet

NAJAVA: NK Čelik danas domaćin ekipi NK Usora na Bilinom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjedom u posljednjem, 20.kolu, na gostovanju kod ekipe FK Borac u Jelahu od 1:3, zenički NK Čelik je zadržao prednost od pet bodova nad drugoplasiranom ekipom Koline u Drugoj ligi FBiH, grupa Centar.

Narednu utakmicu 21.kola Čelik igra ove srijede, 12.4. od 16,30 sati na Bilinom polju protiv ekipe NK Usora, koja se nalazi na sedmom mjestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Jesenas u Usori, 18.9.2022.godine, nogometaši Čelika u 6. kolu Druge lige FBiH, grupa Centar, gostovali su u Usori kod istoimenog ligaša i zabilježili su vrijednu pobjedu. Utakmica je odigrana na stadionu Žabljak pred oko 400 gledalaca, među kojima su bili mnogobrojni navijači, Robijaši, koji su došli podržati „crno-crvene“ u Usori.

Rezultat: NK Usora – NK Čelik 0:1 (0:0);

Strijelac gola za Čelik bio je Edin Durmiš u 60′ utakmice.

Iz NK Čelik poručuju:

– Preostalo je još 10 utakmica do kraja prvenstva, te nije potrebno spominjati koliko je svaka utakmica od velikog značaja u pohodu na rang više (Prva liga FBiH, nap.a.)

Utakmica će se odigrati na Bilinom polju, te vas ovaj put pozivamo da dođete u što većem broju, uprkos radnom danu i podržite “Crno-crvene”, kako bi upisali nova tri boda i zadržali minimalno vodstvo od pet bodova naspram drugoplasirane ekipe. Srijeda, Bilino polje, Čelik i Zenica -.

Ulaznice u prodaji!

Ulaznice za sutrašnju utakmicu možete kupiti u objektima Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti, kao i kod prodavača ulaznica neposredno prije početka susreta.

E.Imamović

Foto sa NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno