Košarka

NAJAVA: Nevjerovatna košarkaška utakmica uz pregršt sadržaja i programa!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi navijači KK Jumper,

Pripremite se za nevjerovatnu košarkašku utakmicu koja će Vas ostaviti bez daha! Osim uzbudljive igre na terenu, odlučili smo organizirati dan ispunjen poklonima i zabavom!

Očekujemo Vas na utakmici koja će se održati u subotu 07.10.2023 u Gradskoj Areni „Husejin Smajlović“. Pri ulasku za 50 najbržih gledalaca obezbjedili smo poklon iznenađenje. Ali to nije sve!

Pripremili smo i zabavne aktivnosti sa plesnom grupom Dance Team Stars i našom maskotom Jumpericom. Želimo stvoriti nezaboravno iskustvo za sve generacije!

Utakmica počinje u 19:30h, ali preporučujemo Vam da dođete malo ranije kako biste uživali u svim zabavnim aktivnostima prije početka igre. Ne propustite ovu priliku za sjajnu košarku, poklone, i porodičnu zabavu! Pozovite svoje prijatelje i pridružite se velikom slavlju našeg tima.

Vidimo se na tribinama, spremni za akciju i zabavu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno