Zenica

NAJAVA: Back to school – 2. festival hobija i zanimanja – Family centar Ekran

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

POZIV svim udruženjima, licima i organizacijama koja realizuju vannastavne aktivnosti na području Zenice da prijave učešće na drugomn festivalu hobija i zanimanja BACK TO SCHOOL u family centru EKRAN Zenica.

Festival hobija i zanimanja Back to school je zamišljen kao mini sajam gdje će se, organizacije, udruženja i lica koja se bave vannastavnim aktivnostima, predstaviti na jednom mjestu zeničkim mališanima i njihovim roditeljima. Kroz ovaj festival djeca će pokazati afinitet prema nekom zanimanju i priključiti se radu organizacija koje se predstave na festivalu. Cilj nam je na jednom mjestu okupiti veliki broj vannastavnih aktivnosti koje se sprovode u našem gradu. Festival kao poklon djeci za početak školske godine. Festival za velike i male od 6 do 12 godina. Cijeli prostor sprata Family centra Ekran će biti najmjenjen za radionice, plesne zabave, kreativnost i zabavu.

Datum : 09. i 10. SEPTEMBAR 2023.

Prijava podrazumijeva kraći opis udruženja ili organizacije, te kontakt odgovorne osobe.

Prijave možete poslati na e-mail adresu : [email protected] do 04.09.

ČEKAMO VAS ✏️



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno