Zenica

NAJAVA: ArtHobbi organizuje radionicu izrade terarija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neformalna grupa žena ArtHobbi povodom Međunarodnog dana žena, organizuje „Radionicu izrade terarija“ u prostorijama Centra za mlade Zenica.

Datum održavanja je 07.03.2023 s početkom u 18 časova. Jedan od ciljeva grupe je da kroz hobi aktivnosti, druženje i edukaciju podižu kvalitetu sadržaja i društvenog života žena u lokalnoj zajednici.

Terariji predstavljaju samoodrživi vještački ekosistem, mogu biti u zatvorenim ili poluzatvorenim posudama. Prelijepa su dekoracija u prostoru i idealan poklon za osobe koje nemaju iskustva s biljkama ili imaju kućne ljubimce.

Radionica je edukativno-zabavnog karaktera. Učesnice će naučiti osnovne principe funkcionisanja terarija, koje biljke idu u terarij te kako se biljni terarij održava. Nakon što izrade same svoje zatvorene vrtove u tegli, učesnice terarije nose kući.

Prijave su obavezne. Informacije se nalaze na plakatu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno