Zenica

NAJAVA: Akcija prodaje kolačića i mjerenja šećera u krvi i pritiska “Jedan slatkiš, jedno dijete”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vijeće učenika je odlučilo napraviti akciju koja se provodila i proteklih godina, a koja nosi naziv : “Jedan slatkiš, jedno dijete”.

Akcija prodaje kolačića, mjerenja šećera u krvi i pritiska će se održati u petak 23.12. 2022. u TC Džananović, od 11h do 18h .

Tada možete donirati novac koji će ići za paketiće štićenicima Doma za nezbrinutu djecu. Ukoliko želite napraviti kolač, kiflice, pitice za ovu akciju, trebate se javiti učenicima vašeg odjeljenja koji su u Vijeću da ih obavijeste do 21.12. do 15h.

Također u školi, u zbornici će biti postavljena kutija u koju možete ubaciti svoje priloge. Kutija u školi je namijenjena za učenike kojima je bliže škola, kao i za profesore.

Novac koji sakupite u razredu možete ostaviti u toj kutiji. Kutija će biti tu do kraja ove sedmice.

Svaki doprinos je veoma bitan, pomozimo onima koji nas trebaju. Nadamo se da ćete se odazvati našoj akciji. Unaprijed zahvalni Vaše kolege i učenici.

Medicinska škola Zenica

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno