Naše

Na web stranici ViK-a još uvijek predsjednik Skupštine prije devet mjeseci umrli gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na web stranici ViK-a  još uvijek predsjednik Skupštine prije devet mjeseci umrli gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović? – Javna preduzeća, institucije i firme obično daju silne novca na izradi, te održavanju internet prezentacija, ako ih uopće imaju. To što je na pozicijama u firmi neko plaćen da se, između ostalog, bavi i time, ne mora značiti da to zaista i radi.

Javnost u Zenici nedavno je bila zgrožena informacijama o “nagrađivanju uspješnog rada” čelnog čovjeka Vodovoda i kanalizacije Zenica, a uspješnost nekog čelnika i firme mjerei se i kvalitetnim komunikacijskim kanalima sa svojim klijentima, korisnicima – građanima.

Zavirili smo nakratko na web sajt ViK, te na sugestiju jednog stalnog čitaoca i prijatelja portala, uvjerili se u njegove tvrdnje. ViK previše ne mari da ažurira podatke – Općepoznato je da je prvi čovjek Zenice, po službenoj dužnosti, obavlja (obnaša) dužnost Skupštine javnog preduzeća.

Husejin Smajlović, gradonačelnik Zenice, preminuo je 22. maja PROŠLE godine u Zenici nakon teške bolesti u 65-toj godini. Međutim, na službenoj prezentaciji ViK-a NA LINKU OVDJE – MENADŽMENT na toj funkciji nije uveden niti njegov privremeni nasljednik, Selver Keleštura (maj-novembar 2016.), kao ni aktuelni gradonačelnik Fuad Kasumović (novembar 2016.-danas).

Ne radi se o neaktivnoj ili “zamrznutoj” stranici, jer se u nekim rubrikama podaci ažuriraju redovno, gotovo svakodnevno, što svjedoče i rubrike “lijevo” od pomenute.

Sudeći po neažurnosti vrlo bitnog podatka ko nadzire i upravlja radom preduzeća koje “vrti” desetine miliona KM godišnje, nismo se željeli upuštati ima li na stranici još netačnih podataka. Valjda se, iz poštovanja prema umrlom bivšem i aktuelnom sadašnjem gradonačelniku, u ViK-u sjete da promijene ove podatke.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno