Zločini

Na Ušću, Pišću, Odmutu i u Travničkoj pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 22.01.2024. godine, u 14,00 sati, u ulici Mehmeda Spahe, od strane lica Đ.G. (rođen 1975. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog pronađena plastična vrećica u kojoj se nalazila zeljasta materija koja asocira na opojnu drogu, bruto težine 7,75 grama. Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 22.01.2024. godine, u 18,15 sati, u ulici Travnička cesta, od strane lica L.A. (rođen 1993. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog pronađena plastična vrećica sa sadržajem praškaste materije koja asocira na opojnu drogu. Pronađeni predmeti privremeno oduzeti. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 22.01.2024. godine, u 19,50 sati, u ulici Pišće, od strane lica S.R. (rođena 2002. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod iste su pronađene dvije plastične vrećice sa sadržajem zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu. Predmeti privremeno oduzeti. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 22.01.2024. godine, u 21,15 sati, u ulici Ušće, od strane lica Š.N. (rođen 2003. godine) iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom

pregleda od strane policijskih službenika kod istog pronađen upakovan sadržaj zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu. Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno