Nogomet

Na raspolaganju još 1.000 ulaznica, devet TV kanala prenosi BIH-Estonija

Reprezentacija BIH na Bilinom polju
Reprezentacija BIH na Bilinom polju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na raspolaganju još 1.000 ulaznica, devet TV kanala prenosi BIH-Estonija – Nogometna reprezentacija BiH u utorak navečer počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u prvoj utakmici će ugostiti Estoniju. Za ovaj susret još uvijek ima dostupnih ulaznica.

Agencija Centrotours je od Nogometnog saveza dobila 6.360 ulaznica, koje su raspoređenje u 25 poslovnica širom BiH. Dan prije utakmice je preostalo još oko 1.000 ulaznica, a gužve na prodajnim mjestima nema.

“Ulaznica u našim poslovnicama još uvijek ima, ali ne veliki broj. U većini poslovnica koje se nalaze u drugim gradovima ulaznice su rasprodane, dok je u ostalim preostalo ukupno oko 1.000. Očekujemo da će biti rasprodane do utakmice. Gužvi nije bilo”, saopćeno je za Klix.ba iz agencije Centrotours. Utakmica BiH – Estonija se igra od 20:45 sati.

Devet kanala prenosi BiH – Estonija – Prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koju Bosna i Hercegovina igra protiv Estonije, prenosit će tv. kanali diljem svijeta.

U Bosni i Hercegovini ekskluzivno pravo tv. prijenosa imaće državna televizija BHT 1 koja će direktan prijenos realizirati u HD rezoluciji.

Osim BHT 1 utakmicu će prenositi sljedeći kanali*

– SLOVENIJA – Sport Klub 1,
– VELIKA BRITANIJA, IRSKA – Sky Sports Xtra,
– AUSTRIJA / ŠVICARSKA / NJEMAČKA – DAZN,
– UAE – Abu Dhabi Sports 7 HD,
– RUSIJA – MATCH1 Arena HD,
– RUMUNIJA – OTE Sport 3 HD,
– ESTONIJA – ETV Estonia,
– INT – Fox Soccer 2Go.

Utakmica je na rasporedu u utorak 6. septembra u 20,45 sati po lokalnom vremenu. Lista tv. kanala će po potrebi biti dopunjavana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno