Politika

Na biračkom mjestu u Zenici glasao kandidat za člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na biračkom mjestu u Zenici glasao kandidat za člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović – Šefik Džaferović, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda na Općim izborima 2018. godine glasao je jutros na biračkom mjestu u Zenici.

Džaferović je u pratnji supruge Vildane došao na biračko mjesto u Zenici u OŠ “Musa Ćazim Ćatić”, gdje je glasao.

Nakon obavljenog glasanja Džaferović je rekao kako građani danas određuju budućnost države.

“Želim da današnji izborni dan protekne u demokratskoj atmosferi, da građani BiH slobodno iskažu svoju volju i na taj način odrede budućnost naše domovine u naredne četiri godine. Našoj zemlji je potrebna stabilnost, ekonomski prosperitet i integracije. Potrebno je već od sutra početi raditi na uspostavi stabilnih parlamentarnih većina kako bi što prije dobili vlade na svim nivoima i krenuli u realizaicju ovih ciljeva”, rekao je Džaferović, te poručio ”očekujem snažnu pobjedu”.

Više od tri miliona birača bira članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Predstavnički dom PSBiH, Parlamenta FBiH, Narodne skupštine RS-a te skupštine u deset kantona u FBiH. AA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno