Nogomet

Musemić: Još imamo određene kadrovske probleme, ali neće nas zavarati turbulencije u Čeliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uoči utakmice protiv Čelika koja se igra u petak na Koševu (18.00), u svečanom salonu Svetozar Vujović održana je press-konferencija Sarajeva.

Strateg aktuelnog prvaka BiH Husref Musemić istakao je da Bordo tim neće zavarati turbulencije kroz koje prolaze Zeničani.

“Reprezentativnu pauzu smo iskoristili na najbolji način, iako još uvijek imamo određene kadrovske probleme. Lazić i Hebibović imaju kartone, kapiten Velkoski je povrijeđen, ali favoriti smo i očekujemo pobjedu”, kazao je Musemić, dodavši:

“Čelik sigurno dolazi rasterećen i nema šta izgubiti na Koševu. Iako prolaze kroz određene turbulencije, promijenili su već tri trenera, to nas neće zavarati. Moramo pokazati želju da pobijedimo uz podršku navijača”, izjavio je trener Sarajeva, koji je najavio da će rekovalescenti Amar Rahmanović i Benjamin Tatar početi utakmicu od prve minute, dok Mirko Oremuš još uvijek ne konkuriše za sastav.

Defanzivac Sarajeva Dušan Hodžić vjeruje da će Sarajevo opravdati ulogu favorita.

“Čelik ima nekoliko dobrih pojedinaca, ali mi smo favoriti. Spremni smo za utakmicu i ako budemo pravi, pobjeda neće izostati.”

Izvor: scsport



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno