Zenica

MUP ZDK: 14 vozila i četiri terenca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ispred sjedišta Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, upriličena je dodjela novih policijskih vozila organizacionim jedinicama koje djeluju u sastavu ovoga Ministarstva, tačnije policijskim upravama i policijskim stanicama na području našeg kantona. Ovom događaju su prisustvovali ministar Rifat Delić i policijski komesar Semir Šut, a podijeljeno je ukupno 18 vozila: 9 obilježenih putničkih motornih vozila marke „Škoda“, 5 civilnih putničkih motornih vozila marke „Škoda“ i 4 terenska vozila marke „Land Rover“; ukupne vrijednosti oko 770.000,00 KM.

Podjela vozila predstavlja samo dio kontinuiranih aktivnosti kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova koje se poduzimaju na što boljem materijalno-tehničkom opremanju policijskih službenika, što je značajan pomak u tim nastojanjima te pokazatelj i potvrda velikog truda, napora i ulaganja na usavršavanju rada policijskih službenika, stvaranju što boljih uslova za rad i profesionalno postupanje i djelovanje istih na očuvanju lične i imovinske sigurnosti građana i stvaranju visokog stepena bezbjednosti na području našeg kantona.

URED POLICIJSKOG KOMESARA

mup zdk novi vozni park zenica 1zenica mup zdk policija nova vozila



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno