Zabava

Multiplex Ekran Zenica predstavlja: dva nova filma od 24. maja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica predstavlja: dva nova filma od 24. maja  – Urnebesno zabavna komedija “KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA” i horor triler s popularnim Davidom Tennantom u glavnoj ulozi “LOŠ SAMARITANAC” od 24. maja na programu Multiplexa Ekran Zenica.

KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA

Slavne Oscarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen će nam u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Radnja filma je smještena u Kaliforniju,a prati  život  četiri prijateljicečiji se životi promijene nakon čitanja knjige 50 nijansi sive u njhovom književnom klubu.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati

Trailer filma “Klub zadovoljnih žena” možete pogledati na linku:

LOŠ SAMARITANAC

Zastrašujući horor triler s popularnim Davidom Tennantom u glavnoj ulozi, najpoznatijem po svojoj inkarnaciji Doktora u serijalu Dr. Who. Provalnik upada u kuću bogatog muškarca i otkriva ženu vezanu lancima. Nakon što je obavijestio policiju i pokušava spasiti žrtvu koju je ostavio za sobom u toj kući, postaje meta razotkrivenog psihopata.

Termini prikazivanja svaki dan od: 19:30 i 21:30 sati

Trailer filma “Loš Samaritanac” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno