Zabava

Multiplex Ekran najava: DEADPOLL 2, DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KROMPIRA S GUERNSEYJA i MISIJA KATMANDU (3D)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran najava – Nova filmska sedmica 15. i 16. maja donosi pretpremijeru nastavaka akcione komedije “DEADPOLL 2”, a od četvrtka 17. maja ne propustite pogledati i romantičnu dramu “DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KROMPIRA S GUERNSEYJA” i animiranu 3D avanturu za najmlađe MISIJA KATMANDU (3D)

DEADPOOL 2
PRETPREMIJERA 15. i 16. MAJ

Nakon ogromnog globalnog uspjeha najpoznatijeg antijunaka desetljeća, Ryan Reynolds se vraća ulozi za koju je rođen! Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00, 20:30 i 21:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 15:00, 18:00, 20:30 i 21:30 sati

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KROMPIRA S GUERNSEYJA

Temeljeno na velikom svjetskom bestseleru koji je vladao svim važnijim književnim ljestvicama i bio jedna od najčitanijih i najprodavanijih knjiga desetljeća. Na britanskom otoku Guernseyju, za vrijeme Drugog svjetskog rata, osnovano je društvo zanimljivog i simpatičnog naziva – Društvo za književnost i pitu od krompira s Guernseyja. S osnivanjem i aktivnostima tog neobičnog društva, sasvim neočekivano, upoznaje se uspješna londonska spisateljica Juliet Ashton, koja je upravo u potrazi za novom temom svoje knjige. Većina tih ljudi uzela je knjigu prvi put u ruke upravo u vrijeme rata, no ono što su pronašli u knjigama puno je više od riječi – pronašli su životnu snagu, inspiraciju, utjehu, spoznaju da se sve može sagledati i izreći na drugačiji način.

Termini prikazivanja svaki dan od: 19:30 sati

MISIJA KATMANDU (3D)

Uz pomoć ambicioznog filantropa, intuitivan, ali neorganizovan detektiv-početnik, i metodični, opsesivni asistent-istraživač, kreću u divlju avanturu, odlučni da dokažu postojanje užasnog snježnog čovjeka – Jetija.

Termini prikazivanja subotm i nedjeljom od: 12:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno