Zabava

Multiplex Ekran Zenica: Najava filmske sedmice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: Najava filmske sedmice – Svjetskom pretpremijerom u srijedu, 04. septembra sa prikazivanjem počinje nastavak, sada već kultnog horor filma, ONO: DRUGO POGLAVLJE, koji će publika gledati u nastavku sedmice u tri termina dnevno. Ovaj horor je postao dio opće kulture i postao horor film s najvećom zaradom u povijesti.

Kako se zlo ponovno vraća svakih 27 godina u grad Derry, Main, ONO: DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri desetljeća. Osim dugoočekivanog horora, publika će uživati i u novom Trantinovom filmu “Bilo jednom u Holivudu”, kao i u filmovima “Pad  anđela”, “Veliko putovanje”, te animiranoj avanturi “Angry birds 2”. Najmlađa publika je i u iščekivanju najveće filmske smotre za najmlađe koja traje od 13. do 20. septembra.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2L2yeln, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno