Zabava

MULTIPLEX EKRAN: od 11. maja akciona avantura “KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU (3D)” i komedija “DRUGA STRANA NADE”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

MULTIPLEX EKRAN: od 11. maja akciona avantura “KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU (3D)” i komedija “DRUGA STRANA NADE” – Dugo očekivana akciona avantura “KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU (3D)” i nevjerovatna komedijom isprepletena drama “DRUGA STRANA NADE” od 11. maja na progamu Multiplexa Ekran Zenica

KRALJ ARTHUR: LEGENDA O MAČU (3D)
(KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD 3D)
Priča o kralju Arthuru je svima već poznata, ali ovoga puta ćemo je gledati iz  očiju redatelja Guya Ritchiea koji donosi dinamični stil epskoj, akcijskoj avanturi o kralju Arthuru. Kada Arthurova oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne. Arthur, koji je legitimni nasljednik, u društvu svojih prijatelja i lijepe Guinevere  morat će se boriti svim silama i cijelom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Kralj Arthur: Legenda o maču (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=lRXY6C87GPo

 

DRUGA STRANA NADE (THE OTHER SIDE OF HOPE)
Druga strana nade je neobična priča o prijateljstvu finskog trgovačkog putnika i sirijskog izbjeglice. Najnoviji film reditelja Akija Kaurismakija isijava toplinu – ljudskost, empatiju i razumijevanje.

Termin projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:00 sati
Trailer filma “Druga strana nade” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=-I5Tnaf28kk

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno