Zabava

Adis Škaljo: Festival u Vodicama san svakog pjevača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adis Škaljo: Festival u Vodicama san svakog pjevača – Bh. pjevač, koji je u kratkom roku svojim pjesmama “Oprosti srce” i “Mašala” osvojio regionalnu muzičku scenu, u posljednje vrijeme neumorno je radio na novoj pjesmi “Za nas”, kojom će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu.

Priča kako je, nakon što je dobio poziv da učestvuje na festivalu koji će biti održan 9. i 10. juna u Vodicama u Hrvatskoj, prvo ostao u blagom šoku, zatim potvrdio svoje učešće, te nakon nekoliko trenutaka shvatio da nema adekvatnu pjesmu.

“Po završetku razgovora s predstavnicima ‘Croatia Recordsa’, shvatio sam da ja uopće nemam pjesmu kojom bih se mogao predstaviti tamošnjoj publici. Odmah sam nazvao svog prijatelja i producenta Amila Loju i rekao mu da imamo 15 dana da napravimo pjesmu. Čim sam čuo pjesmu ‘Za nas’, znao sam da je to ta”, navodi Adis. Ističe kako je CMC festival san svakog pjevača koji radi i gradi svoju karijeru korak po korak, i ne živi za instant slavu.

“Daleko od toga da sam mislio da je za mene nedostižan, sanjao sam o njemu, ali u narednim godinama. Onda je uslijedio poziv koji me poprilično uzdrmao, nakon čega sam shvatio da ja zapravo nisam nikada bio spremniji za ovako veliki korak.

Veliki, između ostalog, jer sam i prvi izvođač ‘Hayat produkcije’ koji će nastupiti na ovom festivalu”, navodi Škaljo. Pjesma je već imala premijeru u emisiji “Genijalci”, a u planu je i snimanje video-spota.

nezavisne.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno