Zenica

Muftijina posjeta premijeru

U srijedu 07. oktobra 2015. godine u zvaničnoj posjeti Zeničko-dobojskom kantonu boravili su muftija zenički mr. Ejub ef. Dautović i dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici hfz. prof. dr. Halil Mehtić. Muftija zenički i dekan IPF susreli su se sa premijerom Zeničko-dobojskog kantona gosp. Miralemom Galijaševićem.

Sastanku u uredu premijera prisustvovale su i prof. dr. Edina Vejo, šef Odsjeka za socijalnu pedagogiju i doc. dr. Almira Isić, prodekan za nastavu na IPF u Zenici.

Na sastanku je, između ostalog, razgovarano o budućoj saradnji s ciljem ostvarenja preduvjeta za rješavanje pitanja zaposlenja novih predavača na Fakultetu, o statusu svršenika Odsjeka socijalne pedagogije, o projektu izgradnje nove zgrade Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici, te o pitanju angažmana savjetnika za Islamsku vjeronauku pri Pedagoškom zavodu Zenica.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem