Zenica

Muftija zenički primio muftiju zagrebačkog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički primio muftiju zagrebačkog – U ponedjeljak 17. juna 2019. godine muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici primio je delegaciju Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj koju su činili predsjednik Mešihata, muftija dr. sc. Aziz ef. Hasanović i mr. sc. Nermin ef. Botonjić, sekretar Mešihata.

Na sastanku, kojem su prisustvovali i rukovodioci službi Muftijstva Edin ef. Kavazović i Adnan Husić, između ostaloga, razgovaralo se o realiziranim aktivnostima i budućim planovima, kao i mogućnostima unapređenja postojeće saradnje između Muftijstva i Mešihata.

Muftija Hasanović čestitao je mutiji zeničkom izbor na ovu funkciju uz želje za uspješan rad i vođenje Muftiluka.

Muftija zenički zahvalio se muftiji Hasanoviću na posjeti i zahvalio na čestitkama, izražavajući nadu  da će Muftijstvo zeničko i Mešihat Islamske zajednice u Hrvatskoj u narednom periodu realizirati značajne projekte za muslimane na područjima koja su pod njihovom nadležnošću.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno