Zenica

Muftija Dizdarević posjetio ministra zdravstva ZDK – čestitke na rezultatima u borbi protiv korona virusa

Muftija Dizdarević posjetio ministra zdravstva ZDK – čestitke na rezultatima u borbi protiv korona virusa – U srijedu 01. jula 2020. godine muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević posjetio je Ministarstvo zdravstva ZE-DO kantona, gdje se susreo sa predsjednikom Kriznog štaba ministrom dr. Adnanom Jupićem i članom Kriznog štaba i načelnikom Odjela za infektivne bolesti KBZ-a dr. Ednanom Drljevićem.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima koje su provedene i koje se provode u vezi sa sprječavanjem širenja korona virusa, kao i o obaveznim higijensko-epidemiološkim mjerama i drugim mjerama u vezi sa organiziranjem Vjersko-kulturne manifestacije ”Lastavica 2020.”.

Muftija Dizdarević čestitao je ministru Jupiću i dr. Drljeviću na rezultatima koje je Krizni štab ZE-DO kantona postigao u borbi protiv korona virusa, na koje svi možemo biti ponosni, kao i na stanovitoj predanosti državnih organa u ovoj krizi.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem