Info

Mostovi prijateljstva: u misiji Azerbejdžana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija Mostova Prijateljstva se susrela sa šefom misije ambasade Azerbejdžana u BiH Ismayil Jafarovom. Predstavnici Mostova Prijateljstva su upoznali šefa misije gosp. Ismayila o aktivnostima koje su do sada realizovane i koje će se realizovati u budućem periodu.

S obzirom na uspostavljene kontakte sa nevladinim organizacijama iz Azerbejdžana i budućim zajedničkim projektima koji imaju za cilj uspostavljanje partnerskih i prijateljskih veza posjetili smo Ured ambasade Republike Azerbejdžana u BiH.

Šef misije Ismayil Jafarov je iskazao zadovoljstvo i želju da se u budućem periodu razvije jaka saradnja sa našom organizacijom, a koja će imati za cilj promociju kulture, tradicije, sporta i mladih BiH i Azerbejdžana.

Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica je nevladina organizacija koja radi i djeluje na promociji prijateljstva između prijateljskih gradova, regija, država i organizacija. Jedna od prijateljskih država BiH je i Republika Azerbejdžan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno