Info

Mostovi Prijateljstva posjetili Slovenj Gradec

Mostovi Prijateljstva posjetili Slovenj Gradec
Mostovi Prijateljstva posjetili Slovenj Gradec
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Delegacija Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH bila u zvaničnoj posjeti općini Slovenj Gradec i gradonačelniku gosp.Andrej Čas u sjedištu gradske uprave.

Gradonačelnik Andrej Čas sa svojim najbližim saradnicima primio je delegaciju Mostova Prijateljstva u čijem sastavu je bio: predsjednik Jasmin Imamović i izvršni menadžer Melih Karan, Jasmin Duvnjak (potpredsjednik skupštine ZDK), i predstavnici sportske škole Winner-Zenica Ermin Zukić i Almir Hamzić. Sa načelnikom Andrej Časom i njegovim saradnicima smo razgovarali o saradnji između nevladinih organizacija iz Zenice i Slovenj Gradeca. Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti da se uspostavi saradnja između općine Vareš i općine Slovenj Gradeca.

Tom prilikom gradonačelniku je uručeno pismo namjere od strane načelnika općine Vareš za uspostavu saradnje. Prilikom boravka u Slovenj Gradecu, Članovi Mostova Prijateljstva su posjetili grupu Zeničana koji se u Slovenj Gradecu u organizaciji Sportske škole Winner, i za njih organizovali lijepo muzičko veče.

Sportska škola Winner iz Zenice već nekoliko godina uspješno organizuje posjete Slovenj Gradecu gdje su mnogi Zeničani i djeca i roditelji naučili skijati i gdje uživaju na prelijepim skijaškim stazama obližnje planine Pohorje. Posjeta Sloveniji i Slovenj Gradecu bila je još jedna uspješna međunarodna aktivnost Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica čiji je moto IDEMO DALJE. Već za nekoliko dana realizujemo novu aktivnost posjetu jednom povratničkom naselju i druženje sa povratničkim porodicama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno