Zenica

Mostovi prijateljstva: Iftar za 150 postača u Peharama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Mostovi prijateljstva: Iftar za 150 postača u Peharama – Organizovan je iftar u džematu Pehare (Zenica) za više od 150 postača zahvaljujući općini Lapseki (Republika Turska) koja je bila sponzor iftara i načelniku općine Eyüp Yilmaz, kao i Asocijaciji Mostovi Prijateljstva BiH bila organizator iftara.
Organizovan je i prigodan ramazanski program sa ilahijama i kasidama u izvedbi hora Mostova Prijateljstva i školskog hora OŠ Alija Nametak. Na iftaru su bili prisutni općinski vijećnici i načelnik općine Lapseki Eyüp Yilmaz koji je veliki prijatelj BiH i Mostova Prijateljstva.
Hvala našoj braći i prijateljima iz Republike Turske na posjeti i sponzorstvu iftara na kojem je bio veliki broj djece, mladih kao i komšija iz susjednih džemata. Mostovi Prijateljstva idu ako Bog da dalje sa organizacijom iftara u Mubarek Ramazanu. Sljedeći iftar će biti organizovan u povratničkom naselju u Podrinju.
Mostovi prijateljstva


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno