Posuđeno

‘Morana je našla ovo blago na buvljaku i kupila ga za mene; volim ga od šeste godine’: Tarika dirnula u srce gesta popularne lovkinje iz ‘Potjere’

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

‘Morana je našla ovo blago na buvljaku i kupila ga za mene; volim ga od šeste godine’: Tarika dirnula u srce gesta popularne lovkinje iz ‘Potjere’ – Mnoge osobe koje su potekle iz manjih sredina, i nakon što su došle u velike gradove i zavoljele neke nove, velike klubove, zauvijek ostaju vjerne onima svojima, iz djetinjstva, koji najčešće ostanu tamo negdje u nižim ligama. I baš radi toga mali klubovi iz malih gradova u srcu se nose još odanije.

Jedan od osvjedočenijih nogometnih fanatika među poznatim osobama, Tarik Filipović, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelilo jednu svoju posebnu ljubav, onu prema Nogometnom klubu Čelik iz Zenice, a sve je pokrenula njegova prijateljica Morana Zibar, popularna lovkinja iz kviza “Potjera”, koja ga je današnjim darom oborila s nogu.

Morana je, naime, Tariku kupila značku kakve se sjećaju svi koju su sakupljali značke i odrastali u 80-ima, a koju krasi grb voljenog kluba glumca i voditelja zeničkih korijena.

“ZNAČKA NK “Čelik”…a volim ga od šeste godine, dok je bio FK “ČELIK”… hvala mojoj lovkinji Morani Zibar koja nađe ovo blago na buvljaku i kupi ga za mene. Jedina ogromna ljubav koja nema ljudske obrise… crveno-crno srce je moje” – napisao je Tarik uz objavljenu fotografiju. SD

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno