Biznis

Moj San Superbrands

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Moj San u društvu najvećih regionalnih brandova – Globalni i neovisni autoritet na području brandinga, “Superbrands”,  koji već osamnaestu godinu zaredom promovira tu disciplinu, prepoznao je kvalitet, emocionalni naboj i dugogodišnju dosljednost branda Moj San i nagradio ovaj brand “Superbrands” statusom.

Status i znak “Superbrands”, primile su snažne i ugledne svjetske tržišne marke koje su vrijedne povjerenja kupaca koji znaju da prepoznaju kvalitet i vrijednost proizvoda. Ove godine Moj San je uvršten u ovogodišnje izdanje respektabilne publikacije za Adriatic regiju. Veliko je dostignuće za domaću kompaniju biti u društvu najvećih regionalnih brandova, a sve zahvaljujući prepoznatom kvalitetu i vrijednosti od strane kupaca i korisnika proizvoda iz Moj San asortimana.

Proizvode iz asortimana za spavanje koje proizvodi Moj San možete pronaći i u Zenici i to u Shopping centru Džananović.
Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj www.mojsan.ba

superbrandsMoj San u Superbrands



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno